www.xenon.hu

2015. december 07. 12:53 - xenon.hu

Top 5 Karácsonyi ajándék

nem csak férfiaknak...

Hamarosan beköszöntenek az ünnepek, mindjárt itt a karácsony, mi pedig megpróbálunk segíteni nektek abban, hogy a fa alá ne csak szép, de hasznos ajándékok is kerüljenek. :)

 

1307a7d9b6fffaacd39ac5b40992fa3e.jpg

 

1. Parkolás segítő rendszer

Apa Anyának, Gyermek a szülőknek vagy esetleg fordítva, de igazából mindenkinek. A parkolást segítő rendszert első soron azoknak ajánljuk akiknek a parkolás nem a szívük csücske. A négy szenzor már 200 méteren belül érzékel minden akadályt ami előttünk vagy mögöttünk lehet, a digitális kijelzőnk mutatja a pontos távolságot a pittyegő hang pedig még jobban segít abban, hogy könnyebb és egyszerűbb legyen a parkolás.

 

aji0.jpg   aji1.jpg

 

2. Ledes főfényforrás motorba

Egy motorosnak a téli időszak maga a szomorúság, hiszen valljuk be a hideg és a nedves időszak nem a legmegfelelőbb a nyeregbe pattanni. Ugyanakkor csempészhetünk egy kis örömöt az arcunkra, ha kedvenc hobbijukhoz választunk ajándékot. Ilyen a ledes főfényforrás, különböző foglalatokkal, hogy mindenhova passzoljon. A 3000 Lumenes fényerő biztosítja a tökéletes látási viszonyokat, és közel 30 000 üzemórát bír.

 

img_20150314_133632.jpg

 

3. Led Logo világítás

Szintén megszállottaknak ajánljuk ezeket a beépíthető ledeket, amik a téli, sötét hónapokban igazán jól mutatnak majd az aszfalton. Magas minőségű ledek vetítik ki az autómárkát az útra, hogy mikor kinyitjuk az ajtót az mindenki számára jól látható legyen.

welcomelightad2_zps485b2813.jpg

s-l300.jpg

 

4. Led szett főfényforrás helyére

Nem szükséges semmiféle átalakítás az autón, viszont a hagyományos izzókat egy pillanat alatt kiválthatjuk, magas minőségű ledekre. Tudjuk, hogy a ledvilágítás folyamatos fejlődésben van, nem véletlen, hogy a gyártósorról már szinte mind így gördülnek le az új autók. A fényereje már megközelíti a xenon erejét, maximálisan kitűnő látási viszonyokat biztosít, kevesebb energiát használ fel, az üzemideje pedig közel 50 000 óra, ami azt jelenti, hogy izzócserével többet nem nagyon kell bajlódnunk.

_10.jpg

runstreet-tm-h7-6000k-super-bright-9000lm-car-led-headlight-fog-light-conversion-kit-lumileds-lmz.jpg

 

5. A TOP AJÁNDÉK: MTEC körhelyzetjelzők

A BMW és az Angel Eyes az elválaszthatatlan szerelem, és ha valaki igazán nagy meglepetést szeretne okozni szerettének, akkor érdemes a legmagasabb minőségű ledes körhelyzetjelzőket választani a piacon. Az Mtec a legtöbb típusú BMW-ben kiválóan működik, a karikák színe egyszerűen lenyűgöző lesz, és egyértelműen ki fog tűnni a többi közül. Az Mtec egyedülálló technikája Japánból indult, nem ír hibajelet, nem okoz rádió interferenciát, könnyen beszerelhető és használható nappali menetfényként is.

Az Mtec-ekről bővebben itt olvashatsz.

mteclegjobb1.jpg

 

Reméljük, hogy sikerült ötletet adnunk és sikerül örömet okoznotok szeretteiteknek, hiszen ne felejtsétek jobb adni, mint kapni!

 

f12bb1a100628b0fe6d01de70c8a9775.jpg

 

Mindenkinek nagyon kellemes ünnepeket kívánunk!

A xenon.hu csapata

 

Kérdésetek van? Vagy tanácsra van szükségetek? 

Keressetek minket bizalommal: www.xenon.hu

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://xenon.blog.hu/api/trackback/id/tr38145706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
www.xenon.hu
süti beállítások módosítása