www.xenon.hu

2015. július 15. 16:51 - xenon.hu

Ez itt a reklám helye

Valljuk be, hogy a legtöbb autó reklám tök ugyanolyan. Távolról felvett autó halad mindenfelé, erdőn, mezőn, városon át, sötétben, világosban. Háttérzeneként valami klasszikus, csak hogy érezzük kicsit a Dolce Vita-t!

A recept bevált, ezekkel a reklámokkal nem lehet melléfogni, de ha igazán fel akarjuk kelteni a vásárló figyelmét, akkor ennél azért több kell...

A Fiat és a viagra esete mindenkinek megvan? Mertek eltérni a megszokott sablonoktól és még azoknak is megmaradt akik egyébként nem feltétlen rajonganak az autókért. 

És azt ismeritek, hogy hogyan születik egy autó? Vagy, hogy a Teknős és a nyúl meséjében, hogy szedi fel a nyúlcsajszit a teknősbéka? És hogy milyen szexi is tud lenni egy hörcsöglány?

És akkor most lássunk most néhány olyan reklámot, ami szintén maradandó élményt okoz(hat)! 

Jó szórakozást!

FONTOS!!! Figyeljetek oda, hogy mit beszéltek a gyerekek előtt :D

Kérdésetek van? Vagy tanácsra van szükségetek? 

Keressetek minket bizalommal: www.xenon.hu

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://xenon.blog.hu/api/trackback/id/tr337630438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
www.xenon.hu
süti beállítások módosítása